Monday, July 2, 2012

Alamak tinggi lagi!

Heylu readers!

Meleset sama sekali tekaan saya mengenai result Final Euro2012 awal pagi tadi.Saya teka Sepanyol 2-1 Italy tapi rupa nya 4-0 Italy kene.Mesti tersenyum lebar penyokong2 setia Sepanyol kan.Ape nak buat bukan rezeki Italy nanti cuba lagi yer=)

Harini saya ke klinik sekali lagi untuk checking tekanan darah.Alamak tinggi lagi!Takkan sebab Italy kalah kut.=P Dalam keluarga memang ade sejarah darah tinggi mungkin jugak itu salah satu sebabnya.Nampaknya saya kena jaga lagi cara pemakanan ni.Itulah sekarang saya dah memberanikan diri ke klinik & hospital untuk pemeriksaan kesihatan.Korang mesti pegi checking jugak tau kalau ada tanda2 tak sihat ke cepat2 pegi klinik.

Kesihatan itu penting untuk hari tua bak kata mak saya.Hehehe


kredit to Arabiawedding

Malam tadi juga saya sempat belek2 satu blog ni yang sangat memberi inspirasi kepada saya.Rasanya nanti saya nak buat satu segmen khas di blog ni untuk idea saya itu..Hope korang suka yer..


1 comment:

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

tweet..

Followers