Wednesday, February 8, 2012

Peace Ride 2012/Gua Tempurung Jamboree 2012

Fuhh sempat jugak tranfer gambar tadi..so adalah post utk harini..hehehe..Ok 4 Februari lepas team Rocktape telah membuka mini booth di Peace Ride 2012/Gua Tempurung Jamboree 2012 di Perak.Ini adalah Jamboree ke-2 yg kami sertai.Yay!!!So enjoy the pics ya=P

1~ Persiapan untuk mini booth kami seawal 6 am..Dalam pic ni dah kul 8 pagi dah tu yg agak terang ckit.


2~Mini booth utk Rocktape.Dua orang kuat Rocktape Mr Aqmal & Mr Fikri =)


3~Antara peserta Peace Ride 2012 haritu,kayuhan bermula jam 7.30 pagi.

4~Peserta2 baru sahaja dilepaskan.


5~Terima kasih buat uncle berbaju orange ni.Dia antara pelanggan Rocktape haritu yg sempat team snap.Yg lain sudah gagal dikesan=P Uncle ni kata belakang dia sakit2 jadi dia bagi team Rocktape lekatkan tape dibahagian belakang beliau.Alhamdulillah uncle ni berjaya menamatkan race haritu dengan keadaan yg lebih  cergas dari biasa=D


Itu jerlah gambar2 yang aku dapat dari bro Aqmal.Kita tunggu next Jamboree untuk minggu ni pulak yer.Sesiapa yang ingin mencuba Rocktape / ingin menjadi dealer anda sangat2lah dialu-alukan.Boleh contact Bro Aqmal k(019-2042974).

No comments:

tweet..

Followers