Thursday, February 16, 2012

Kenapa buang???

Alahai apelah salah aku pada minah ni nak kata aku kacau barang dia memang tak pernah nak kata aku sebok hal dia pun tak pernah ko korang.

Ni dah masuk 3x aku kena sejak seorang member aku pindah rumah.Sebelum ni ok jer.Begini aku kalau memasak ofcourselah masak sekali contoh masak tengahari sekali utk makan malam gitu.After lunch tu baki kita simpanlah kan nanti malam aku ingat nak panaskan jer.Bila dah balik ptg tu uolls aku and member sorang lagi carik lauk masak tengahari tadi tapi takde.Aku ingatkan ade orang makan so aku tak kesah lagilah.Bila aku lalu jer tepi dapur tu aku nampak lauk tengahari aku masak dalam tong sampah ko uolls!

Terkejut aku kenapa buang?Aku masak tak sedap agaknya dalam hati aku.Pastu ikan goreng,tauhu goreng and baru harini aku kene lagi semuanya masuk tong sampah!Yang lagi best bahan masak macam bawang,cili,halia yg aku beli semua masuk tong sampah.Ape masalah minah niiii????

Yang herannya sebelum member aku pindah makanan aku tu jugak yg dia makan...alahai...

Pic kredit to google.

No comments:

tweet..

Followers