Tuesday, January 17, 2012

Nak mata cute macam artis korea???

Well pakai contact lenses ni boleh membesarkan saiz kornea mata dan mata nampak bulat & cute gitu.Korang lihatlah artis2 wanita korea jepungg uii cute2 belaka.

klu korang kata ni tak cute mmg butaaaa laaaahhhh..

Being perempuan or remaja yang comfirmlah nak nampak cute gitu dengan serta merta akan terpengaruh nak pakai jugak..''aii nak blue eyess!''.Nak dapatkan contact lenses ni mudah sesangat,secara online and kat pasar malam pun leh dapat tapi kan before korang nak pakai ke ape ke better baca pesanan dari Kementerian Kesihatan ni dulu.

Ingat dok taruk2 jer ker contact lenses tu dalam mata?kene checking up dulu yer syg sume.Nak cantik,cantik jugak tapi takut jadi lain pulak nanti.And make sure beli dari sumber yg betul tau.Aku belum sampai seru nak pakai contact lenses sangat scary bila aku tengok orang pakai and cabut contact lenses tu dari mata..eeeee...

Pic kredit to google.

No comments:

tweet..

Followers