Tuesday, October 25, 2011

Kesilapan saya!

Morning!typing dlm keadaan mengantuk ni sgt menyukarkan aku.Tiap-tiap hari tak cukup tido!i need more time to sleep wehhhh!!

letihnyerrrr

Ade drama yg buat hangin taufan semalam sgt tak cool lah rosakkan my deepavali mood saje*wink.Tapi takdelah berpanjangan smpai pagi 15 minit gtu jer namunnnnnnnnnnnn api bara hangin tu still ade lagi.Perkara yg plg aku kesal buat is ajak org marah g jalan2 kononnya nak bagi angin taufan tu hilang dibawa angin malam.Ceh!Patutnya ajak tengok citer lawak ke ajak slow talk ke kan.

Bila org hangin drive aku rasa macam naik kete F1 tau.Nyawa terasa dihujung tanduk.Dengan jam lagi makin bertambah stress aku=( Bila dh jalan baru aku terfikir yg aku buat something yg tak betul.Cepat2 buat ayat cover line supaya cepat blik umah.

Belajar dari kesilapan sendiri baru kita sedar diri!

No comments:

tweet..

Followers