Friday, September 30, 2011

Real Steel Battle sangat luar biasa!!!



Real Steel battle dalam ring sememangnya sangat luar biasa!Sebelum ni kite tengok orang jer yg battle dalam ring dah muak dahhhhhh.Kali ni mesti gempaknya lah!Ini antara movie yg aku rasa WAJIB tonton nye.Selain dari Real Steel battle kat dalam movie ni ade lelaki macho yg satu ni.Sape lagi klu bukan Hugh Jackman!!!

Kali ni korang takyah nak beli2 tiket coz TuneTalk nak kasi ticket wooooooo.Nak tau macamane korang kene checkout FB Tune Talk!Cepat2 sebelum terlambat!!

Pic kredit to Google.

No comments:

tweet..

Followers