Saturday, September 17, 2011

Trafik jatuh=(

Tak bestnye bila hujung minggu jer trafik menjunam..Macamane yer nak kasi up2 trafik tu yer korang?Dahlah weekdays sejak dua menjak ni aku asyik tak update blog jer.Bz darling kat kedai..=P

Tak sanggup aku nak ambik screenshot trafik hujung minggu ni klu dok tayang kat orang lagi makan hati.Hehehe.



Makan kuaci sesambil buat entry untk next week.=P Byk kene siapkan kasi masuk draft dululah.Nape yer aku buat schedule post mcm tak boleh jer?Klu tak leh jugak kne publish manually lah jawabnyer.Selamat berhujung minggu korang sume=)

2 comments:

Cik tikah said...

trafik blog cik tikah pun jatuh merundum sejak bz dgn final exam. org kata, tips utk nak naikkan trafik blog ialah dgn selalu buat BW. dan selalu komen entry org. hehehe...

delour said...

Cik Tikah
Bzzz tula yg sis tak menyempat nk BW ape lagi nk kmen blog org lain dear..btw gudluck utk final exam yer buat leklok..=)

tweet..

Followers