Thursday, March 10, 2011

****DIAM****

Dek kerana mata aku bangun seawal 4 am utk update blog sebab sebab aku tak boleh nak tido.Argh kawan aku sedap jer golek-golek sambil mimpi basah indah aku pulak perah otak nk update blog.Oh belogggg!!!

Lama sgt aku dok termenung atas katil tadi dh rasa lenguh kaki ni so aku nk kasi strech ckit.Kaki aku pulak sangkut kt wayar charger laptop aku ni jadi terus PADAMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Ok kita sambung balik dh okeh dh ni nasib baik dah save.Baru taip empat baris je punnnnng.Belek2 jap blog yg aku follow mane tahu ade info best2 tak.Aku follow banyak blog tau jd jgn segan2 follow blog yg lain tu.Bace infolah sgt aku sangkut kt blogshop Tie Rack pulak dh.March collection cantek2 jer aku nak yg ni yg tu yg atas tu and yg corak bunge kecik2 tu.Tiba-tiba

No money,No talk.

ok aku diammm..lalalalalala=P

merapu jap

No comments:

tweet..

Followers