Thursday, January 27, 2011

BLOGGER IN MAGAZINE AND NEWSPAPER

Blogger2 hebat dh masuk paper and magazines.Kite bila lagi?Blogger hebat seperti Redmummy yg mmg tak boleh disangkal lagi popularnya,dan juga haritu blogger BenAshaari dlm magazines.Saya rasa ade ramai lagi yg dh masuk paper cuma sy xpastilah sape.

Blogger2 hebat seperti ni dgn tak semena2 dh naikkan semangat kita utk menulis dgn lebih baik lagi.Dah terbukti  blog personal pun bleh naik jugak tak semstinya blog kisah artis,politik, dan cerita semasa je boleh naik.Bg blog personal ni ambik masa ckit nak naik tp klu reader minat cara you menulis,pandai main dgn 'keyword' dan SEO tak sampai setahun pun dh famous daa.


Klu ade kawan msti ade musuh kn?Sy percaya blog2 hebat ni pasti ramai musuh namunnn lebih ramai kawan.Tu baru dlm dunia maya belum dlm dunia nyata lagi.Ape2 pun nak senang bukan senang,nak susah pun bukan susah=D

No comments:

tweet..

Followers