Tuesday, January 18, 2011

FIRST TIME EVA!

Saya suggest to him hujung minggu kita visit muzium negara.Mcm xde tempat lain je nak pegi but seriously ini yg pertama kalinya saya jejak kt ctu.Selama ni dok lalu n tgk sebelah mata jer.Hehehe.Tapi TAK bg minggu lepas.=D


Sambil2 menunggu tu tgk2 dulu batt camera.Kadang sya ni lupa nk cas batt tau2 ambik bag ambik cam terus jalannnnnn.


Lame eh tnggu nak gerak.So snap2 jelah dulu.Me mmg jarang tgk camera klu ambik pic..Saya kn pemalu orgnyerrr.Gambar sendiri pun jarang2 jer publish..Hehehe.''Org yg xpernah cukup tido''.Huhu.


Dekat 1 jam jugaklah kami kat cni.Bfr masuk tu sy dh expect msti ade mcm2 info n bende yg menarik yg buat saya wow!Yelahkan dh nama pun muzium negara.Tetapi mungkin angan2 tu terlalu tinggi.hehe.and bfr balik sempat singgah jap kt kedai crk FM.

Masa tu rasa nya ade beberapa pameran lagi tetapi we choose muzium jer.Hari pun dh lewat.Nak bwk anak2   mmg sesuai sgtlah.Enrty fees cuma RM3 for adult and child xsure lak berape tp less than adult nyer fees lah.Pasni saya nk try muzium Islam pulak.=D

No comments:

tweet..

Followers