Wednesday, January 12, 2011

AKU JELES

AJL25 haritu saya tak tgk pun dr mula cuma sempat tgk part Faizal Tahir terjun dlm air tu je and sampai habis.Syiokk jer tgk Faizal perform.

google
Mlm tu plan nk tgk wayang tapi xde yg best pun.bguih pnt wooo.So sy ajak my fren lepak BB jer.Makan2 dga2 lagu.Then tetiba sy terlihat perempuan berwajah flawless.Serius muka die sgt cantik mcm bercahaya gtu.And sgt flawless.Mcm kulit btul pun ade tapi xmungkinlah msti pkai foundation nyer coz sy nmpak a bit pinkish eyeshadow kt matanya yg bundar tu.

aiii jeless uuuu..Jagnlah korang anggap haku ni les ke hape coz sy mmg suka tgk perempuan cantik.Sure pandang berkali2.

No comments:

tweet..

Followers