Saturday, January 1, 2011

HANYA 364?


Itu sajalh yg saya mampu,hanya 364.No ekoq ke??Eh jgn salah faham tahun baru haku nk wat dosa lak.Sepanjang setahun iaitu 2010 hanya 364 post yg saya tulis.Lebih kurang sehari satu post jer.Tahun ini ingt nk wat 2x ganda mungkin.Kene usaha lebih ni.

Post mengenai artis,gosip dan isu semasa menjadi tumpuan readers dan buat hit mkin mencanang-canang naik.Lagi satu nk visitor sentisa ada kne selalu update blog(tips ni haku dh habaq dulu).So saya rasa 364 tu xbrape nk cukup.Usaha lebih,keje lebih,hasil pun lebih=D Apamcm?

2 comments:

aNnE said...

364 kira banyak la tuh..anne punya berapa je..truk2..haha

delour said...

anne
no 364 tu mcm xbrape nk canteklah dear..hahaha...

tweet..

Followers