Saturday, December 10, 2011

Nak sakit,sakit sorang!

Molek-molek bangun pepagi nak sedut udara segar pastu pegi kedai nak sarapan tiba-tiba dapat sedut asap free.Eeeee memang tak berkenan.Pagi-pagi dah merokok dok hembus2 asap tu apekehei sarapan tu tak cukup ke sampai nak makan asap.


Aku taulah yg nak stop merokok tu payah.Aku pun dikelilingi rakan-rakan yang kuat merokok,cumanya jangan dok hembus2 kat orang.Ni ayat member aku selalu cakap,

''Nak sakit, sakit sorang!''

Bayangkan akak tu bawak baby,sebagai perokok stoplah kejap merokok tu bukan mati punggggg...

Pic kredit to google

No comments:

tweet..

Followers