Thursday, November 24, 2011

Total Moisture Cocoa Glow by Vaseline!

Selepas menonton Happy Feet 2 haritu, saya terus ke watson untuk restock my Safi Rania Gold moisturizer.Saya kan pengguna tegar produk Safi Rania Gold.Dah setahun setengah saya guna, setakat ini muka saya takda masalah.Dalam pada tu jugak mata saya melilau mencari body lotion dan mata saya tertangkap produk Vaseline,Total Moisture Cocoa Glow.Saya agak produk baru kut sebab saya tak pernah nampak sebelum ini.

Setelah beberapa hari saya menggunakannya saya amat sukakannya.Melembapkan kulit saya dengan baik dan tidak ada kesan berminyak pun.Lagi pula produk ini berbau coklat tau!!!Nyummnyummm=P Saya sangkakan Cocoa Glow ni berwarna coklat tetapi color putih juga seperti dalam gambar di atas.

Bukanlah nak promote ke ape tapi kalau baik untuk saya mungkin baik juga untuk anda.Kalau tak silap saya ada dalam 3 saiz.Untuk 120ml ni hanya Rm7.50 di watson.

No comments:

tweet..

Followers