Tuesday, November 29, 2011

Brenda Anura Londoh Jamin

Nama Brenda Anura Londoh Jamin kedengaran di telinga saya semalam,jadi saya tertanya-tanya who is she??pelakon ka?ape yang pasti Brenda Anura ini dari Negeri Dibawah Bayu!

Saya search di google image untuk mencari wajah yang dikatakan persis Zizie(yg ini saya tak pasti adakah Zizie Bung?) ini.Tak banyak yang saya jumpa tentang dia.Brenda Anura merupakan penyanyi baru dalam industri muzik kita.Welcome2!


Ni gambar paling jelas saya dapat melalui KnowThyMoney..Nak tengok banyak lagi gambar Brenda Anura boleh terus ke website KnowthyMoney k.Gadis manis ini berusia 18 tahun(betulkan kalau salah ye) dan berasal dari Kudat Sabah.Dia juga adalah sepupu kepada Marsha Milan Londoh.Brenda memulakan karier seninya dengan single berjudul Mulut Longkang (Serius ke ni?).Setakat ini itu sahaja info yang saya ada.

Saya terbaca ini di kosmo..

"Saya meraih tawaran dalam bidang pergigian di Matrikulasi Labuan, tapi mengorbankan pelajaran untuk terus setia dalam bidang nyanyian atas dasar minat,"

Rujuk CNI

Rasa macam tak berapa sesuai jer dik pentingkan study dulu sebab usia tu masih muda,yang nyanyi2 tu boleh buat part time.Eh jap bila masa pula Matrikulasi Labuan ni ada bidang pergigian??Ini samada si penulis salah tulis or Brenda ni salah cakap or saya yg tak tahu ada bidang baru di situ?? 

Nak dengar juga Brenda Anura ni nyanyi tapi broadband saya membataskan betul=(

Pic kredit to KnowThy Money
 


No comments:

tweet..

Followers