Wednesday, November 30, 2011

Adakah Filem Ombak Rindu sehebat Novelnya?

 ''Rinduku umpama
ombak yang tak berhenti,
Kasihmu bagai pantai
yang setia menanti''

Banyak yang excited menunggu filem Ombak Rindu yang akan ditayang mulai besok.Filem ini adalah adaptasi dari sebuah novel hasil karya Fauziah Ashaari.


Saya taklah teruja sangat sebab saya dah baca novel tu sebelum ini maklumlah zaman sekolah dulu saya minat baca novel.Sambil baca sambil berangan konon-konon akan wujud lelaki yang sama macam novel tu.Lelaki yang saya dok berangan tu rupanya si Aaron Aziz.Hehe.Jalan cerita yang best dan romantik selalunya ''cinta selepas kahwin'' yang lain-lain tu sekali lalu jer saya baca.Adakah filem ini sehebat novelnya?Tunggu esok tau!

U olls yang dah menonton nanti jangan lupa buat review coz kalau lagi best dari novel hakak nak g tengokkk=P

Pic kredit to google.

No comments:

tweet..

Followers