Monday, September 5, 2011

RAYA PERTAMA AKU SEBAGAI...

Selamat Hari Raya korang!!Harini dah kembali bekerja walaupun feeling2 Raya tu masih ade.Hehe.Selepas solat Raya aku n family terus kerumah atok.Kebiasaannya memang gtu.Jadi bila dh semua adik beradik belah mak aku berkumpul sesi bermaaffan di pagi raya pun start lah.

Aku forever jadi camerawomen bila sesi bersalaman ni.Yang takde cuma adik mak aku yg ke-6.

Selesai jer bermaaffan ambik gambar satu keluarga lak.Tapi aku tak tepeklah gambar tu still lagi kat camera pak cik aku.

Aku n mak

Ni cousin aku,nmpk mcm ok jer tapi bila berckap pedassssssssssssss!!!


Pak Usu aku yg still membujang=P

4 of us.

Ini bukan raya yg pertama tapi yg kedua sebagai anak yatim.Walaupun dah lama tapi rasannya macam baru semalam arwah ayah aku pergi.Raya ke-2,ke-3 n seterusnya aku takda mende nak di citer,aku dah beraya kat kebun atok aku carik durian.=P Kat cni jugak aku nak ucapkan takziah buat keluarga arwah Noramfaizul yg terkorban di Somalia.Al-Fatihah.

No comments:

tweet..

Followers