Saturday, August 20, 2011

DAH CHECK PAGERANK??

Aku dah sampai kampung ko..Kedinginan aku tetiap malam.Sejuk sampai ke tulang.Korang dh check Pagerank blog korang?Depa dh update untuk bulan Ogos ni.Aku nyer PR sama jer hampeh nak naik setangga pun payah.


Sampai je kampung aritu mak aku masak my fav acar rebung untuk berbuka,perghhh sedapp giler sampai aku tambah nasi 2x tue.Betul org kata air tangan ibu ni tiada tandingannya.Murah pulak rezeki aku first day puasa kt kmpg ni siap jiran & atok aku hantar lauk ke rumah lgi.Terima kasih banyak2 semua!=)(walaupun aku tau dieorg tak baca blog aku).Malam pulak berborak panjang aku dgn family sampai terlajak ke awal pagi=PTerlepas rindu aku nak hug ma aku...hehe..



No comments:

tweet..

Followers