Wednesday, July 6, 2011

MESTI TONTON:FILEM TERAKHIR HARRY POTTER!

Sesape peminat Harry Potter confirm kene tgk last film ni.Dalam ''Harry Potter and The Deathly Hollows-Part 2'' ni kite dapat tengok bagaimana Potter menentang Lord Voldemort buat kali terakhir.


Dengan film Harry Potter nilah ketiga2 pelakon tu bergelar jutawan.Sekelip mata je u olls!!Pasni depa kene rasa susah payah bawak watak lain lak.Orang puteh klu buat film mmg tak agak2 kan untung billion2 setakat juta2 tu depa tak pandang sgtlah.Setakat ni untung untuk kesemua filem Harry Potter adalah RM19.2 billion worldwide!Yg best tu filem terakhir ni akan ditayangkan dalam bentuk 3D!

Tarikh release kat cinema aku tak pasti pulaklah(korang leh check).Ape2 pun mesti tonton punyer ini yg terakhir beb!

4 comments:

aisYahzaCk said...

release ky wayang 14 july..im waitg for this!!hehe

linziana said...

14 july tarikh release dia. :)

Cahya Qasehnya said...

14 July! tarikh keramat!

delour said...

Ais Yahzack,linziana,cahya qasehnya
Tq darling sume...uolls mesti peminat tegar Harry Potter ni kan=)

tweet..

Followers