Wednesday, July 27, 2011

BURUK NA..

Cuaca panas buat aku nak potong rambut.Rimas kooo dengan peluh2 bagai.Lagipun rambut panjang2 ni payah tul nak diuruskan.So kawan aku yg a'la2 pro lah katakn potong rambut.Zapzapzap siap!Pas siap tu aku belek2 kat depan cermin.Ok jugak nih..Bila dah siap mandi aku keringkan tengok cermin lagi asal mcm tak kene jer ni.

Aku send pic aku ngan adik aku nak tau ape die reply

Buruk na..Asal rambut ko cam cendawan nihhh???

Siotlah koooooo.......

Hahahaha...



No comments:

tweet..

Followers