Monday, June 27, 2011

JATUH MOTOR!

Hi korang

Macamane weekend?Best tak?Weekend aku habiskan kat rumah and jenguk kawan aku yg baru jer jatuh motor jumaat lepas.Nasib baiklah tak teruk sangat tetapi die dok bising sakit2 satu badan.Aku rasa biaselah kut lepas jatuh ni badan mesti rasa sakit2 kan.Dah pulih ckit nanti die p berurutlah tu.


sorry klu terseksi ckit

Ni je pun paling teruk.Luka2 ckit kaki,siku and jari kaki.Yng best tu badan sakit2 pun sempat lagi bwk motor gak.Ape2 pun aku doakan ko cepat sembuh dude!Jangan lupe tengok gadjet terbaru Samsung.

Hari ahad lak aku dok umah jer coz hujan lebat ko.Best tido=P

2 comments:

said...

bestnye luke kat lutot. huahaha. sakit tu..

delour said...

said
hahaha..sakit tak terkata...

tweet..

Followers