Friday, May 20, 2011

SHAHEIZY SAM KACAK BERBAJU MELAYU

Alhamdulillah benyawa lagi aku Jumaat kali ni.Knelah bersyukur kerna bila2 masa Allah boleh tarik nyawa kita.Mari sama2 ucap Alhamdulillah.Tau tak lelaki yg berbaju melayu itu kacak?Btul!cepat suruh pasangan anda pakai baju Melayu.Kacak kan?Pastu terus ke masjid solat jumaat lagi berganda kacak.Hehehe.

google
Semalam aku heret jugak die temankn aku tgk wayang.Plan asal nk tengok pirate tapi adik manis di kaunter kata full sampai kul 11 pm.Aiyarkkkk.Ok aku dh buat backup plan supaya tak blah dari kaunter dgn tgn kosong.Konon2 malu.Heheehe jadi kami tgk filem Kongsi yg aku jangkakan bombomm pawwww!

Aku yg paling bersemangat sebab citer Kongsi ni best.Tb2 aku mula bosan lepas 10 minit menonton.Ape ni tak same dgn taste aku.Hilang selera aku nak mkn popcorn cuma air jer aku teguk tak henti2.Aku kn umpama ikan yg perlukan air setiap masa.Aku kecewa.Moralnya jgn percaya bulat2 pada trailer movie.Jangan disangka air yg tenang takde buaya.Ape kaitan?

Tittle knelah gempak^_^

2 comments:

nairaariaa said...

tak trase pom nk tgk cite nie...best ke?huu~
sam mmg cumil lorhhh'''

delour said...

nairaariaa
tak sehebat mane pun dear..=(

tweet..

Followers