Monday, May 16, 2011

PADINI SALE UP TO 70% DISC!

Padini Sale Up to 70% discount ni on the same day aku p tengok This is Brazil!Aku dh google awal2 dah nk p  tgk kat mane cuma Jusco Balakong tu jer yg ade movie kul 3-5 ptg.So zasss aku dan Mal ke sana.

Masuk2 jer mata aku dh tangkap SALE 70% wah ade bende yg nak rembat ni.Sementara nk tggu movie tu aku cuci mata dululh kt Padini and Seed.Last2 sangkut jugak!


Mal rembat selai and aku lak ambik dua helai T-shirt.Ade dress gak tapi pattern die mcm tak menarik aaaa minat aku so just settle dgn T-shirt jer la.Dua T-shirt tu aku punyer yg Mal lak aku tak sempat nk snap die dh ambik bawak balik.Sekarang ni aku tak pasti samada ade lagi ke tak Sale ni,jadi aku rasa better korang check out kt Fb Padini dululh.


See aku tak tipu korang kan up to 70% disc!!Apelagi time SALE kaw2 nilah baru kite rembat macam2=PYeeehaaaaaa.

No comments:

tweet..

Followers