Monday, April 25, 2011

MENTOR 5 TAK MENCABAR!

Aku tak banyak program hujung minggu so mengemas rumah jerlah sbb minggu ni family aku nak datang.Sesambil tu aku sempat jugak jeling2 ckiit Mentor 5 kt tv tu.Aku dh tgk mentor dari musim yg pertama lagi dan mentor 5 kali nilah yg aku rasa protegenya langsung tak mencabar.

Dalam banyak2 protege hanya Salma yang paling menyerlah and kalau Salma tu tak menang mmg sengetlah!Ade jugaklah saingan cikit antara Shiha,Eyqa,Ratna dan Ayie.Selain tu aku taknak cakap sebab budak kecik terus tukar channel lain.Hahaha.Jahat giler!

Ramli MS punyer komen lain dari yg lain,kadang-kadang tu agak sukar nak terima tapi yg bagusnya dia berterus-terang and aku rasa apa yang dia komen tu berdasarkan pengalaman dia sebagai pemuzik.Paling tak tahan tengok muka mentor menahan kritik tu.

Ape-ape pun senang citer kita dah tahu pemenang.Agak kurang terujalh kn.

No comments:

tweet..

Followers