Sunday, April 24, 2011

COVER CKIT!

Tak tau nak blog pasal pe.Semalam aku jadi tak produktif so no story meh!

Batuk aku tak sembuh lagi so aku dh stop minum ais.Tapi tak jugak sembuh aku agak aku banyak sgt makan makanan berminyak kot.Jadi harini aku masak tauhu bakar.Sebelum ni aku lantak goreng jer.Ok tak tauhu bakar aku =P




Sesambil masak aku borak2 ngan kwn aku.Aku tak sedar tauhu aku jadik gini!buruk giler tauhu bakar aku=(



Cecah dgn kicap+lemon+cili padi+bwg putih lagi kawwwww.Bila serve kene cover2 ckit.Hehe^_^


Marilah cuba tauhu bakar aku.=)

No comments:

tweet..

Followers