Tuesday, March 8, 2011

KEJE or STUDY?

Hari ini dh Selasa eh sejak dua tiga hari ni dh nyanyuk kut hari pn dh lupa.Weekend aku kt Dataran Merdeka dan dan tido saje.Penat doooohhhh.On jer pc semalam dh pening pale.Hidup ni tak semestinyer indah2 belaka,thats real life beb.Klu happy jer mmg tipulaaaaa.

Otak aku cukup terbeban dgn keputusan aku baru2 ni samada nk keje /blaja balik.Ingat senang ke ni penentu masa depan ko..''Ditelan mati mak diluah mati bapak''btul ke ayat aku tu?

Penat aku carik pic aku muncung2 gtu nak tunjuk kt korang aku sedih p cam tak ade jer.Ke haku ni happy orgnyer..palehotakmu.=P


No comments:

tweet..

Followers