Wednesday, March 2, 2011

KAYUH ATAS AIR JER LAAA....


Kat mane ni?kat maneeeeeee...????=P


Oppss ade paddle boatlah pulak=P

Aku kt bangku tepi tasik jer pung.Hehehe.Nengok2 depa naik paddle boat tu.Nak naik leh tapi aku malas tullah nak beratur panjang sungguh.Kasi passlh kali ni.


Eh mcmane aku boleh dlm boat ni pulak?Kwn aku kt sebelah ni hah bising2 nak naik jugak.

Hang nak sgt hang p beli tiket.

Satu paddle boat leh naik 2-4 person,harga tersgtlah murah Rm3 per boat for half and hour.Tu pasallh ramai org.


Gambar ni sudah di'crop' so nampak muka aku gedabak tu jerlah.Kwn aku kt sebelah tu ngak bisa gambarnyer ditaruk kt cni.Aku tahan panas actually dh mentari mancar2 jer kt muka aku.Dengan aku yg dah biase main air ni setengah jam aku rasa alahai cepatlah masa berlalu.Kwn aku kemain suka padahal paddle boat jer pun tu klu kasi sampan kuasa kuda atok aku tu mau tak balik die.


Nah iklan^_^
Anda berminat nak naik paddle boat??Jom terjah Tasik Titiwangsa.

No comments:

tweet..

Followers