Friday, February 18, 2011

SHOPPING LINGERIE

Untuk girls berapa kali korang shopping lingerie.??Klu aku dlm 3 bulan sekali,dan aku akn tukar pas 6 bulan gune.Itu aku agak secara rambang jerlh.


Aku ke Jusco balakong last week.Semata2 nak survey cluctch and bag.Sampai je,terus makan pastu aku dok pusing2 dlm jusco tu tapi takde yg menarih punggg.Jadiknya aku p kt part baju2 and kasut.Cis baju kt ctu cantek2 and murah jer.Byk gak yg berkenan p hold dululh .

Mata aku lebih tertarik kt part lingerie.So ended up dgn beli lingerie sajer lagipun last aku beli dlm 4 bulan lpas.Now aku kne jimat2 ckit project aku nan satu tu tak jalan lagik.


Seluar tido ni sedapp pakai ooo,byk pattern yg cute2 gtu aku rembat satu,klu taksilap dlm 19.90.Aku ingat nak beli lagilh nnt.Aku nak kne ade seluar tido ni klu tak teruk aku takleh tido.Mengada2 aih tapi nak tido kne selesa tak gtu.=P

No comments:

tweet..

Followers