Wednesday, December 8, 2010

DENGGI:IJOY DAH TERKENE.

Sejak my fren kene denggi aritu word DENGGI tu buat saya takut jer.Kene jaga kesihatan tu leklok.Oh ye ade seorg pelakon,Ijoy Azahari,36 turut dijangkiti denggi dan dimasukkan ke hospital sejak ahad lalu.namun doktor hanya mengesahkan ianya denggi biasa.Denggi biasa pun seram sejuk jugak bulu roma ni.


googled


Komen Ijoy:
''Pada mulanya saya ingatkan demam biasa,tetapi agak terkejut setelah doktor sahkan saya demam denggi.Dan doktor meminta saya berehat selama seminggu sebelum memulakan karier saya''


Pesanan-->Demen cepat2 jumpa dokterrrr=P

No comments:

tweet..

Followers