Tuesday, November 30, 2010

SAMA-SAMA KITA MERASA.

Thanks guys yg slalu jenguk blog saya yg xseberapa ni.Buat masa ni saya tak dpt nak jenguk blog korang dulu coz xde cukup masa darl.Ada banyak bende yg nak kene settle dulu.Ape pun thanks ya!=)


Disebabkan ade rezeki lebih hujung minggu lepas saya planning utk buat makan2 ckit dgn my family kt kpg.Yelah biar sama2 merasa walaupun ckit.Takde lah nak wat besar2 cuma auntie  sekeluarga,atok and nenek jer.Kebetulan auntie balik musim cuti sekolah ni.


Food pun bese2 jer.Yang penting kenyang!=)Hahahaha.

No comments:

tweet..

Followers