Sunday, November 21, 2010

NAK CARI MUSUH KER?

googled
Trafik hari ni berkurang sedikit dari biasa maklumlah sekarang hujung minggu.Yelah hari minggu utk rehat2kan minda,bercuti bersama keluarga lebih2 lagi sekarang dh start cuti sekolah.Agak2 dh ade planning nak buat ape cuti sekolah ni?=P

googled
Pastinya korang sume ada facebook dan twitter kan?Saya juga ada,tetapi saya agak kurang update di kedua laman sosial network tu.Bukan ape kadang2 tu mcm xde menda yg nak diupdate.Hehehe.Biasanya seseorg itu akan update keadaan/lokasi/perasaan/minat dia saat itu.Dan terus tekan butang SHARE.

Selepas itu laju jer komen yg dtg lebih2 lagi klu U famous orgnyer.Share rasa suka,sedih,marah,kecewa dan sebagainya.Yang paling 'seram' bila seseorg itu share perasaan tidak puas hati mereka.Ada yg boleh meluah dgn cara yg profesional tetapi ade yg direct caci-maki terus.Itu yg kdg kala mengundang masalah.Kita cari kawan bukan cari musuh.

psst--->Orang dengki paling payah nak handle.Nak mudah??abaikn jelah=P

No comments:

tweet..

Followers