Friday, November 5, 2010

SELAMAT MENYAMBUT DEEPAVALI DAN NUFFNANG

Pertama sekali saya nak wish happy deepavali to all hindus di Malaysia.I wish saya boleh tgk dgn lebih dkt mcmana sambutan tu.Kat tempat asal saya payah nak tgk smbutan gni.Saya dok cari pic kollam nak tepek cni tapi xjumpa lak so saya tepek pic ni jelah

Maruku pun ade kaitan kan.sedap seh!!(googled)


Citer pasal nuffnang pulak.Cash out kali ni adalah kali yg keempat.Mungkin hold dulu.Ini adalah penangan buffered earning.Klu dapat buffered,kira rezeki kitalah tu.nak tips dapat buffered??=P

Ahaa mudah saje kita kena maintainkan visitor dlm blog kita.Bagi blog baru maintainkan 50 visitor keatas.Itulah yg saya amalkan.Terus terang saya cakap blog saya ni bukan ribu2 punya banyak yg berkunjung.Klu total sebulan kadang-kadang 5k pun tak sampai.Blog yg jana pengunjung puluh-puluh K tu mmg saya salutelah.Bila dh dapat buffered,barulah pengunjung yg ramai memainkan peranan.Makin ramai makin bagus.Makin banyak yg tergerak hati nak tgk adv.Nampak tak saya cakap mengenai dua perkara iaitu cara nak dptkn buffered dan cara nak naikkan earning buffered.

tweet..

Followers