Tuesday, November 2, 2010

GIVEAWAY PINK RIBBON KEYCHAIN

Cute jer keychain tu kan?Sebab tu hati ni rasa gatal jer nak join giveaway dari Nora Adel ni.Nak join pun senang jer korang buat  entry ikut tajuk atas entry ni,then buat link ke blog Nora Adel.Klik2 jadi follower(My Jelly Beans) die jugak.Pastu jgn lupa bagi komen link entry korang kat post die.Klu payah nak paham saya tulis ni meh terjah blog Nora Adel.Jom sama2 kita meriahkan giveaway rakan kita ni.Saya dah join korang bila lagi?

End date:30.11.2010

No comments:

tweet..

Followers