Monday, September 6, 2010

HUJAN FT RAIHAN-SALAM AIDILFITRI AYAHANDA DAN BONDA

First time saya dgar lagu ni semalam.Rupanya lagu ni dh lama keluar.Saya tak tau lgsung pn.Bila dgar melodi lagu ni best jugak.So saya download dan carik kt youtube.Mula2 dgar versi MP3 okeh jer bila tgk youtube sudahhhhhhhhhhhhhhhhh saya tak tahan.Korang tgk sendirilah.Bagi saya yg jiwa kecik sejak beberapa bulan ni mmg xdapat nak tahan sebak.Ini kali pertama saya beraya tanpa ayah=( Hanya Tuhan yg tau bertapa rindu saya dgn arwah.

Raihan

Hujan

Nak  download ?


No comments:

tweet..

Followers