Saturday, September 4, 2010

MAKEUP HARI RAYA

Balik jer dari shopping ''sebentar'' saya terus try tak toleh kiri kanan pn terus jer calit color and blend2 nth jadi ntah tak.Saya tgh try color yg sesuai untuk raya nanti.Ape yg korang pikir??main coloring book ke..hehehe..sebenarnya minah amatur ni nk blaja makeup sendiri.Bukannye ape pn nak kasi colourful ckit hari raya nanti.Saya buat pilihan warna untuk siang dan malam.Saya cuma cuba2 saje klu hodoh tu terima jelah sbb saya masih terlalu mentah dlm pilihn warna n blending.Jom tgk ape hasilnya.

color untuk siang

untuk malam.actually ade letak color biru kt tgh2 eye ball tu tapi tak nmpak pulak.

Ini hanya sekadar utk suka-suka..ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

3 comments:

saya_arief said...

pakai bedak sejuk g2 je..
haha..

delour said...

saya_arief
biar btul arief oii=P

gunners fc said...

xpai make up pun dah lawa dah...LALALALA..;-P

tweet..

Followers