Tuesday, August 24, 2010

SILA AMBIK PERHATIAN PENGGEMAR MERCUN

googled
Wahai adik2 sekalian dinasihatkan stoplaaa main mercun tue.Bahaya dik oii leh putus jari!putus tgn!putus kepala!.Taula xdenyer budak2 nk layan blog saya ni.Jadi ni khas buat mak pak,kakak abg jgnlah bg anak2 adik2 tu g menyerah nyawa.Saya kesian tul dga kes baru2 ni yg stor mercun meletup tu.Tak pasal2 hilang anak.Kt kawasan rumah saya ni budak2 dh start main mercun sejak 1 Ramadhan lagi smpailh skrg.Kayalah ko tokey mercun.Org kata klu xde bunyik2 mercun tu xmeriah xrasa suasana raya.Iye ade btulnye tapi mercun zaman skrg ni advance sungguh!Leh wat org mati!Seolah2 mcm bom tangan!Takut takkkk???

1 comment:

diana said...

dia orang ni bukan tau takut..
bile dah kena baru nak nyesal la hape..
yang pelik nye mak pak bukan tak tau anak dia beli mercun
tapi di biarkan je..
alasan nye..tak larat nak
larang..
dah putus jari nanti
larat2 kan la diri
jaga nak cacat tu..

tweet..

Followers