Monday, August 23, 2010

RUANG IKLAN FREE UNTUK ORG2 BISNESS

Korang nampak tak kt sebelah kanan blog ni ade space untuk ADVERTISMENT.Ni saya print screen kn.



Dengan berbesar hati saya nk open space iklan Itu for FREE sepanjang RAMADHAN ni.Jadi sesape yg ade bisness2 tu lehlah emailkn banner korang kt delour87@gmail.com .Sape cepat die dapat yer.Dibuka untuk 4 iklan saje.Saiz banner adalah seperti yg tertera.

7 comments:

iqbalsyarie said...

salam ramadhan :)
ok..dah nak raya~

Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak,dan lawan Israel!!"

cik bihah said...

nak iklan kat sini..
free lagi x??
=)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

alaaaa i takde business nak promote...hehehe
nways thanx for dropg by my blog...
really appreciate it bebeh!
;D
salam ramadhan to u n family!

delour said...

iqbalsyarie
salam ramadhan 4 u too=)

delour said...

cik bihah
yup still free sepanjang ramadhan ni..drop me a mail ya=)

delour said...

ladyverde+mrdoc
hahaha..welcome sis..salam ramadhan to u n family too=)

Diarihatiku1976 said...

alaaaa i takde business nak promote...hehehe

tweet..

Followers