Thursday, December 2, 2010

PICK UP THE PHONE

googled
''Jawab telefon itu''.Bukan nak citer pasal phone tapi ttg org yg gune phone tu.

Sms tak jawab so kite call lah kan.Bila ade urusan penting,sy ni jenis call terus je senang klu SMS ade lak yg salah tafsir ke kurang paham ke.Payah!Jadi call punye call xde gak.Ok xpe die sibuk.Tinggalkn SMS utk dia.Ptg tu call lagi tak berjawab gak.Esok jerlah try.Dah kta urusan penting so kne cepatlah.

Dh berhari baru dpt.Dgn msg tak dibalas call tak dijawab buat hangin jer.Alasan sy silent hp xdga u call.Waaaa banyak cantekkkkkkkkkk...Akibatnye sume keje tergendala.Yg leh siap dlm 10 minit jadi berhari2.

Plss laaa jgn buat bende senang jadi susah.Buang masa tau.

2 comments:

Daniela said...

aisshhh...sbar ye awak...

Omu Rice said...

wah..melampau tol..xkan la xjenguk hp sejam sekali even silent..Omu selalu jer jenguk sbb hp Omu memang Omu silent.nak tenang berada di rumah.

tweet..

Followers