Thursday, December 30, 2010

BLOG AWEK KHAIRUL FAHMI DISERBU


Apabila nama Khairul Fahmi mencanang-canang naik di kalangan awek seMalaya semestinya akan ade yg google mencari awek sebenar jejaka hebat itu.Muahahahaha.

Saya dpt tau ni pun dari my friend on twitter.Lihatlah segala2nya di twitter.Sesapa yg tak buat acc twitter mmg terlepaslah citer2 hot ni.Kekeke.Bagi yg nak sgt tau blog and wajah si jelita di hati Khairul Fahmi korang leh terjah blog awek Khairul Fahmi ni.

No comments:

tweet..

Followers