Thursday, November 11, 2010

PASAL PE ARTIS YG PERANGAI ''KANTOI'' PUN BANYAK PEMINAT

Dalam banyak2 artis kat Malaysia ni mesti atleast ade sorang yg korang tak suke kan.Lebih2 lagi perangai artis yg tah pape tu.Artis bersukaria di pub,minum arak,berpakaian seksi,cerai berai,hal rumah tangga dan macam2 lagilah yg menyakitkan mata dan hati korang.

DiMalaysia saya tgk ada beberapa artis yg dah dicop ''unlike'' oleh peminat2 seni disini.Ini Malaysia bukan Hollywood so paham2 jelah kan.Org kata klu tak kerana peminat takdenye artis tu nak naik.(Sila ucap terima kasih kepada peminat blog anda).Ape yg saya tulis ni hanya sebagai pandangan dan pengalaman yg saya alami jer.So takdelah nak cantas lebih2 nnt.Macamni....

Interaksi artis dan peminat tiptop!!
Hah ni mmg paling utama k.Si 'A' ni dh buat mcm2 sampai org tak suka tapi still ade peminat yg sokong dia.Ade jugak yg dok pertahan dia,dok tepis2 gosip dia.''I still love A''.Ni sume pasal perangai rajin die layan peminat.Artis sekarng sume dah ade Facebook and Twitter.Peminat hantar komen and tanya khabar pun si 'A' layan.Kira dia buat peminat tu rasa diri die tu dihargai.

Nape saya tekankan FB dan TT??
Sebab ini adalah medium paling pantas utk interaksi artis dan peminatnya.Kita boleh lihat cara interaksi dua hala disitu.

Si 'B' pulak sgtlah sombong nak jawab sepatah pun adoyaiiii payahnye.Bukannya nak suruh ko jawab semua komen tu.Even say 'HI' and 'TQ' pun dah cukup.Komen/tweet dari kwn sama2 artis,dia jawab pulak.Kan nampak ko mcm buat tak peduli jer.Jadi kat situ dah buat peminat tak fanatik si 'B' larik.

Sbb tu bila seseorg tu perangai 'kantoi' pun dia still ade peminat and dia still laku drama/filem.

No comments:

tweet..

Followers