Wednesday, November 3, 2010

NASI BUBUR + SAMBAL KICAP MANIS

Saya tgah tunggu nak tgk citer Chinta kat tv3 so saya rasa baik habiskan draft ni dululah.Harini saya rasa malas ckit nak masak berat2 jadinya buat bubur sajolah=)Tu pun saya main letak jer ape yg ada.

tadaaa....

Tu jelah yg saya makan harini.Cepat pulak rasa kenyang.=P.Saya tambahkan bahan2 seperti dibawah ni nak kasi kaler ckit carrot + telur + ikan bilis goreng.Klu ikutkan saya biasa makan bubur dgn sambal belacan.hehe


Nak rasa lagi sedap tambahkan dgn sambal kicap manis.Kicap ni saya buat lebih sbb comfirm tak cukup nnt.=)


sorry pic tak clear sgt saya ambik pakai camera hp jer...

2 comments:

diana said...

sekali sekala tukar selera memang best..
ada daun bawang dengan daun sup lagi best kan>??

delour said...

diana
tulah klu tambah mcm2 lagi sedap=)

tweet..

Followers