Tuesday, November 9, 2010

BORNEO CALLED!!

Touch down at 10.45am.
Saya dgn jayanya ambik flight pagi but no more morning flight after this.Klu pagi2 awal ni selalunya perut meragam,even dah ambik bfast,lagi teruk klu tak ambik pape early morning tu.For the first 30 minutes saya seperti ini.

see siap ambik pic sendiri lagi.

Pastu perut saya start meragam.Kejap2 sakit kejap2 okeh.Jadi nak buat2 lupa sakit tu saya tido,tu pun jap jer dpt lelap mata.

sempat jugak snap sekali dua

Melarat2 sampai ke airport.Sampai jer terus g carik ubat.Tak syok klu kita fly dalam keadaan tak selesa mcm tu.Lepas telan 2 biji pil kurang ckit rasa sakit perut tu.Alhamdulilllah.Walaupun sampai pagi,saya plan nak rehat2 dulu and qada' tido yg tak cukup awal paginya.hehehe.

Proudly fly with

No comments:

tweet..

Followers