Friday, September 3, 2010

KL oh KL DAN WANITA PERTAMA

Salam jumaat.Saya ingt taknak buat post harini yelahkan agak bz sedikit.Tetapi semalam dh xbuat pape so harini xkan nak kosong jugak.Kesian blog ai=P Nak dijadikan citer semalam kene meredah jalan TAR lagi nk beli2 brg pesanan org2 di kampung.Nak pegi hujung minggu boleh tapi comfirm sesak!Semalam budjet2 xdelh ramai sgt org TETAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII berpadat jugak!Aiyaaaa sesak2 ni mcm payah tul nk pilih beli ape.Tak pikir panjang lagi terus jer keluar dr tempat umpama sardin dlm tin tu ke First Lady.Kat ctu rasa bernafas sedikit.Beli tu beli ni siap sume.FYI saya ni jenis shopping tak lama sejam tu dh kira lama sgt bagi saya.=P


Lepas settle carik baju terus balik kn saya kata saya shopping jap jer.Siap sedia untuk berdepan dgn jam pulak.KL oh KL...

No comments:

tweet..

Followers