Monday, August 9, 2010

com,net,biz.com.my.cc

olla gorgeous!!
bila kite rajin jalan-jalan maka mcm2 yg kite dapat.So, blogwalking saya jadikan sebagai rutin harian.Dalam minggu ni saya dah dpt blaja serba sedikit erti kehidupan ber'blog' ni.Ilmu ni saya kutip dari blogger2 otai n yg dah lame ber'blog'.Seronok bila ade org sanggup berkongsi ilmu sebegitu kepada readers kan.Itulah kite katakan sebagai 'org berbudi kita berbahasa'.Saya terperasan akan kesilapan saya dalam jarang memberi kepada readers.Bukan ape ilmu saya masih tak cukup tetapi saya ikhtiarkan dgn cara lain.Insyaallah.Bila tgk trafik pun belum boleh dikira matang dalam menarik minat org lain membaca.Saya sedar itu semua.Jadi ilmu dari perkongsian oleh blogger2 lain amat penting bagi saya.Saya tertarik dgn kata-kata ini.

''Bila kita ade domain sendiri maka control ditgn kita''
Dgn sepotong ayat saya terpikir baik buruknya bila ada domain sendiri.Sebelum membuat ape2 keputusan kenalah tanya pada yg sponsor dlu.Jadi mggu lepas saya ajukan niat saya pada pihak sana.Jawapannya.....................................................mmmmm 

12 comments:

diana said...

sama la dengan saye ..
penggemar jagung..
tapi saye lebih suka jagung rebus..
bile di gigit air jagung yang
manis tu terpercik ke dalam
mulut..
waktu itu ku rase sungguh bahagia..
hahaha

DaHLia said...

www.delour87.com

besh tuuuu :)
bek sambar cepat sebelum disambar..
guna duit Nuff :)

diana said...

wah..nampak gayanye saye
kena lebih rajin
blogwalking ni..!!

Mario said...

apa?

iza said...

Salam...

Memang best ada domain sndri tp kalau bab bandwith habis nk kena tambah, nk kena guna byk duit tak?
Kalau dah mantap ok la....

delour said...

diana
ni msti nk kmen entry bfr ni..=P
yup jagung rebus pn sedap gak yang...rasa2 manis jgung tu terasa gtu..kite penggemar jagung!yeahhh!!!

delour said...

dahlia
akak cam tau2 jer..hehehe..tp xdecide g kak..mula2 mmg ingt nk gne hasil berbelog ni tp dh cash out ritu..banyak nk kne blaja ni kak=)

delour said...

diana
saya pn sma..rajin jalan2 kite leh jmpe org2 lame yg berpengalaman..=)

delour said...

mario
bersambung......=P

delour said...

iza
salam..yg sy taulh setakat ni ade mcm2 offer kt luar tu..jadi kne pandailh pilih...ye nk jadi mantap tu kne byk usaha n blaja gak..insyallah saya cuba buat yg terbaek..=)

ammboi.blogspot said...

mmm..byk gak ammboi kena blaja ni.. baca je mcm tikus nengok batu jer gak.. huhu...

p/s : angan2 nak pakai domain sendiri gak..........

delour said...

ammboi.blogspot
smelaa dgn sy kne tambah ilmu di dada..jom kte berangan=P

tweet..

Followers