Friday, August 13, 2010

CARA NK SAMPAI CEPAT KE BAZAAR


puasa tak harini??dh bulan puasa kene ty puasa takkan nk tanya dh mkn ke belum..hehehe..puasa saya selama dua hari alhamdulillah takde perkara2 yg boleh menaikkn suhu darah saya..cool sajer=P Nak update ttg diri sendiri,dh ada kerajinan n kesabaran sedikit dibulan puasa.Hari pertama puasa dh siap2 kata taknak masak so ke bazar ramadhan lh jawabnyer.Perghhh kemain lagi sesak kt ctu jalan pn jam!naseb baek hamba merempit so ai xkesah jam semua ni.Lancar jerr.Dinasihatkan sesape yg nk g bazar tu better naik motor jer karang ada yg berbuka dlm keta.Setakat semalam dh 2 tempat saya terjah..Tempat yg latest saya g xdalah sesak sgt sbb ruang tmpat jalan tu beso !Korang klu nak pic2 time redah bazar ni mmg xde yang oi.So saya bg pic google je yer.Nnt2 update lagi citer ramadhan=)

2 comments:

asleenda said...

amboi..gambor air asam boi tu tak menahan betullah...haru melihatnye...huhu..

maCy said...

moga sabar sama2 ya kita tunggu berbuka :D

tweet..

Followers