Tuesday, April 20, 2010

surat aku untukmu

C.I.N.T.A
korang sebut word tu
C.I.N.T.A
sebut lagi dgn penuh perasaan

hehehe
ape motif saya buat entry mcmni
=P

dgn tulus ikhlas saya xleh sebut word CINTA depan si"dia"
cehhhwahhhhhhh=P
auuuwwwww!!!auwwwww!!
sy segan dohhhhhhhhhhhhhh
slame 5 thn hbungan ni xpnhlh sbut live word tu
**ade jgk ke yg dh kahwin tp msih malu??**


yg benar,
sy yg pemalu.

8 comments:

~Eila @ Along~ said...

eila pun tak pernah sebut time bercinta..
dah kawen selalu gak sebut..
bila nak suh hubby belikan something hahahaha

actually, bende ni lebih bermakna kalo tak disebut la...lagi ekslusif gitu..

rizputra7 said...

cakap jer bahasa lain..bahasa cina ker...bahasa tamil ker..sure boleh yer..

eynda said...

Tak pernah sebut gak...hubby pun macam tu...luahkan dgn cara lain je kekekekek....

delour said...

eila@along
yup lebih bermakna klu x tak disebut..special gtu...klu slalu sgt dh xfeeling pape dh..ngeeeeeeeeeee

delour said...

rizputra7
sy even bahasa lain pn still segan gak..susah nk kuar..

delour said...

eynda
nmpak dlm blog akak n hubby cam malu2 gtu kn..=P

farysa said...

jgn la malu2 sebut
sebut je tp jgn selalu
nnt cm dh xd mkne klo dh slalu sbut
cewwahhhh
memandai je farysa
haha

Abu Luqman said...

please please jgn nakal..abu luqman x pernah bercinta...tak tau nak sebut apa la..tapi yang tahu cinta datang tanpa disedari..

tweet..

Followers