Friday, January 15, 2010

kain cotton terbaeekkk

alahai bru 2 org ker join contest senang sy ni
jemput2 sp yg xjoin lg tue
jomlh skali=)
contest nih senang sgt coz jawapan dh ade dlm blog nih
sp2 nk join
sila jenguk entry bergam sy di atas
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

dh lme xupdate yoohhh
namun sy ttp ber''blogwalking'' hari2=P
hahhhhh
skrg dh ade perangai baru
bl sy ske stu blog sy akan khatamkn blog tu
skrg sy dh khatam 3 blog
otw nk masuk 4=P
::
::
::
::
::
::

time jln2 n usha2 brg tue tb2 sy ter''jatuh'' cinta
kt
kainn cotton
bfr nih pn dh byk kali tgk tp wat xtau jer
mcmane nth bl sy tgk melambak jer kain kt stu kedai tu(pic)

''eh mcm lawa gak kain bunga2 kecik nih''

yg mcmnilh
pic google

sy google tgk harga ratus2 ade gak yg below
mane nk crk yg murah2 eh??
haiissshh nk jgk
sob..sob..

4 comments:

luvira said...

owh..saya tau kat ner murah..hehehe...jawapan nye ialah BANDUNG...tapi kat sini pun ada, try cari kat jackel, sometimes masa dia tgh promotion mmg bolew murah, tapi kalau harga asal sampai ratus..kat area jalan TAR pun banyak..cume kene pandai pilih je..;)

CikMin said...

delour..cuba tgk kt blog eryn..dia beli cotton rm65 je sepasang..ok jgk..

http://nazreenlove.blogspot.com

delour said...

luvira
klu nk tggu ke bndung tu berjanggut yg..hehehe..insyaallah hujung mggu ni sis terjah jakel..=D

delour said...

RM65??murah tu kak..=)

tweet..

Followers