Thursday, December 31, 2009

Paypal bg US$100

STICKY MODE
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY


share ur paypal wishlist n earn up to US$100
u all daftar je dh dpt US$1
mari ramai2 kte join
promotion ni end disember 31st 2009

yg nk daftar klik PAYPAL WISHLIST

22 comments:

yott said...

hi..blogwalking..dengarnya kat bandung banyak produk handbag branded yg berkualiti dan dieksport ke oversea..i dgn freinds nak ke sana...jalan2 sambil tengok2..
btw dah klik ur mr potato ads tadi...

delour said...

yott
hi dear...wow bestnyer u cuti2 msia ye...btw if u have any info about handbag over there let me know ya..thanks..

Diarihatiku1976 said...

wahhh... bestnya...

farenova said...

all the best with wish list... :)


klia 1

reena said...

click mr potato....

nn said...

sudah join wishlist tapi malas nak invite orang so, duit tak naik jugak. huhu

click2 ;)

ajie said...

klia klik

Jasfyra said...

klik MAS dan blog for ft
psst, shoutbox dah xde ke?

my world said...

bagus ne,,boleh dicube ,,nice share friend,,please comment juge ye di pondok saye yang jelek,,maklum saye ne newbiee,tapi pakai bahase ingris,,teserahlah nak tulis ape aje,,ditunggu ye kawan,,thnaks ebelumnye,,im waiting

Kaito said...

pernah dengar ni..ni free ke?

delour said...

diarihati1976
jom join=)

telcoit said...

thanks for the info

cik EPAL said...

dapat duit ke ni?? hehe :)

delour said...

farenova
thanks sis..

delour said...

nn
smelah kte=)

delour said...

jasfyra
shoutbox ade kt bwh sis..

delour said...

myworld
jom2 join skali=)
nnt terjah blog kamu jgk ye..

delour said...

kaito..
yes free..jom join=)

delour said...

telcoit
welcome=)

delour said...

cik epal
dapat2=)

zuwairiaiman said...

xde pay pall la.. nk wat kene ade kad kredit kan, law xde?

delour said...

zuwairiaiman
debit card pn leh..

tweet..

Followers