Monday, November 9, 2009

selamat pagi sume...

morning gorgeous!!
apa mcm weekend u all??
mine??
mcm2 gaklh project ku
1st skli 1 nk mintak maap yer
mybe en3 sepanjang i brcuti ni xda pic(almost 2 month)
sbb musabab nyer my broadband
lme wei nk upload pic
xsanggop i mnunggu
::
::
::
::
::
::
::
korang skrg ni musim buah ker??
psal kbun atok aku meriah jer ngn mcm2 spesis buah
haritu mak i blik kbun bwk mcm2 jer
pnuh selori(aku xtipu!)
lori kecik pakcik aku loh..
korang yg dkat cni meh dtg umah aku
nk kasi mgga yg mlambak kt blakg umah tu
xde sp nk mkn..mai lhh..
jgn malu2
::
::
::
::
harini cam xcye jer
cik delour kte still xtido pas subuh
hahhh korang nak tau ape aku wat
aku klik korang nye nuff lar
korang xnk puji aku ke??
hehehhe.
kasi pang! ckit=P
sp2 yg aku still xklik tu ampunkn hamba broadband sudah weng
later aku dtg umah korang
dgn sopan santunnyaa
sp yg jd follower aku tu time kasih byk2
aku syg korang!
sbgai hadiah aku akan mghadiahkn klik nuff kt korg
muahahahah
::
:;
::
xleh lme2 ni nnt aku merAPU lak
jom ikut aku g bfast
korang blanjeee..=P


No comments:

tweet..

Followers