Friday, August 28, 2009

chessy STICK n i baru tau YANG....

salam jumaat semua
alhamdulillah kita masih sempat bertemu penghulu segala hari ini u all sahur pe ye pg td? i lak sahur itu chessy stick n chessy loaf +milo n i sgt kcewa dgn chessy stick yg keras mcm batu(mkn hbs gak) sng cter i smmgnyer ska bnde2 yg ade cmpur chesse ni tp ori chesse pyah nk msk mulut lak plus2 xpe=Dpic from here
:
:
:
:
:
:
:
tkr cter ln lak pengajaran ramadhan Y i sbuk2 nk cter pngajaran lak tu dh hbs ramadhan bru story2 tp i ttp nk cter gak(utk bimbingan diri..ohhhh!!) teruskan story u
:
:
:
:
:
:
sejak ramadhan ni i terPeRasAn
1 st
i dh xde masalah utk bangun Awal2 pagi(even cm tido 2 jam i still ade tenaga nk bangun) dlu xyah cter nk bngun payah!!
2nd
n kr bru2 ni yg i dpat rasa tahap kesabaran i menunggu org adalah sggt tinggi=0! bfr-->anti sungguh bab tggu2 org ni(tepat janji loh) hohohohohohoho
adekah tu bermakna hormon i telah berubah???? tepuk dada tanya........DIRI lohhh=D

2 comments:

Bujang_AlFongsuri said...

baby.. lme d x dengar cite pasal u sejak H1N1 aritu... kemana menghilangnye tu???

delour said...

bujang
hii babe..u pn sme hilang eh..huhu..
i dok bertapa kt blog jer..dh lme i xbkak YM...slalu2lh jenguk i kt cni..=D

tweet..

Followers